Krajské kolo přeboru školních družstev

     Sedm hráčů našich kroužků zasáhlo do šachových bojů v týmech hned tří škol. Nejlépe dopadlo družstvo ZŠ Postoloprty, tvořené kompletně našimi hráči ( J.Partyka, M. Synek, V. Urbánek a K. Krejčí). V kategorii I. stupeň ZŠ dlouho bojovali o medaili, nakonec skončili šestí. Milan Synek dosáhl historického úspěchu, když vyhrál všech sedm partií. Byl vyhlášen nejlepším hráčem na druhé šachovnici, členem „All stars little teamu“ a nakonec ho počítač označil jako nejúspěšnějšího hráče této kategorie.

     Dva naši členové nastoupili v kategorii II. st. ZŠ za ZŠ J.A. Komenského Louny (T. Ulrych a Z. Košťál). V šestnáctičlenném startovní poli bojovali a skončili na devátém místě. V družstvu s nimi hrál i J. Vohánka, který v našem kroužku dříve také působil.

     Další naši dva odchovanci (M. Černíček a T. Hons) působili v družstvu Gymnázia V. Hlavatého z Loun. Tam nás zastupoval J. Udržal, který, ač věkem ještě patří na základku, hrál v kategorii středních škol. I tak si vedl dobře, získal 2,5 bodu a pomohl svému družstvu k devátému místu.

 

Kompletní výsledky turnaje:

ZŠ I. st.

ZŠ II. st.

 

Fotogalerie pořadatele

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *